2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Naminiai koldūnai

Jau seniai norėjau pasigaminti, bet tinginys vis ėmė viršų. Bet kai galutinai įgriso kotletai,o faršas turėjo būti sunaudotas, teko tingulį varyti šonan.
Gaminant pagalvojau, kad be reikalo tingėjau, nes ne tiek jau daug ir vargo, palyginus su nuostabiu skoniu :)

IMG_4060

Tešlai reikės:

3 stiklinių miltų
3 šaukštų aliejaus
1 stiklinė verdančio vandens
druskos 

Įdarui:

apie ~450 g faršo
1 svogūnas
1 kiaušinis
druskos


Miltus sumaišome su aliejumi, pilame verdantį vandenį, šiek tiek pamaišome ir kai atvėsta - minkome.
Tešlos ingriedientų jokiu būdu nedidinam ir nemažinom, nes šios proporcijos idealios, tešla labai lengvai kočiojasi, nelimpa prie rankų :)
Gavosi 40 didelių koldūnų :)

IMG_4048

1 komentaras:

  1. Kokie dailučiai!! Ačiū už vaizdų priminimą, kad savaitgalį reikia priraityti koldūnų :)

    AtsakytiPanaikinti